Hvordan kan en låsesmed hjælpe med at sikre dit hjem?

Danmark ligger på førstepladsen over indbrud i Europa, og det kan mærkes på befolknings forbrug af sikkerhedsudstyr. Der er dog stadig mange, som endnu ikke har fået sikret sit hjem, eller måske er udstyret ved at være forældet.

Hvilket udstyr bør jeg have?

Der er en række tiltag og udstyr, som kan hjælpe med at optimere sikkerheden af dit hjem og ejendele. Flere og flere er efterhånden bekendte med tyverialarmer og videoovervågning, men er måske ikke helt inde i, hvordan man får brugt udstyret, så det har den bedst mulige effekt på ens ejendom. På nogle matrikler er noget udstyr bedre end andet, for at opnå den bedst mulige udbytte. Nogen gør kun brug af låsesystemer eller adgangskontrol, hvor andre tilvælger det hele.

Mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Det mekaniske låsesystem er de helt klassiske nøgler, som har den fordel at det er den billigste løsning. Det er ligeledes en nem løsning, hvis man har en nøgleboks med kode. Desværre kan bortkomne nøgler stadig låse op, hvilket tvinger dig til at skifte låsene ud, som i sidste ende kan blive dyrt. Ved de elektroniske nøgler kan man selv deaktivere nøgler, hvilken på den lange bane kan sikre en for en masse omkostninger.

Opsætning af udstyr

Der er flere og flere der i dag køber tyverialarmer som de selv sætter op. Det er billigere, men man kan ikke være sikret på den samme måde, som hvis en professionel låsesmed hjælper med sikring af dit hjem. Generelt er det en god ide at få råd og vejledning, så man kan blive guidet til det udstyr der passer bedst til ens hverdag.

Tryghed, også om natten

En anden fordel ved at have en god låsesmed er, at man ved at man altid kan blive låst ind i sit hjem, uanset tid på døgnet.