Sofaen – familiens samlingspunkt

Der hersker ingen tvivl om, at sofaen oftest betragtes som familiens samlingspunkt. Det er her, at man kan slappe af efter en lang dag på farten. Regner man på det, så bruger man overraskende mange timer i en sofa, og derfor fortjener man også en ordentlig sofa, som kan rumme hele familien. Det er vigtigt, at man overvejer sine behov inden man køber en sofa, så man er sikker på, at man får fat i den helt rigtige til familien. Her kan man stille sig selv spørgsmål som materialevalg, størrelse og udtryk.

Hvilket materiale skal sofaen være i?

En essentiel del af at købe en sofa er at beslutte sig for, hvilket materiale sofaen skal være i. Her deles vandende typisk mellem en stofsofa og en lædersofa. En stofsofa kan være sværere at vedligeholde på samme måde som en lædersofa. Med andre ord har man typisk en lædersofa i flere år, da læderet ikke på samme måde suger væsker til sig, hvis man spilder. En lædersofa er nem at tørre over med en klud, og god til at holde sig pæn i lang tid. Vælger man en stofsofa får man en behagelig, ventilerende sidde komfort, hvor man typisk har mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og udtryk. En stofsofa er typisk også billigere end en lædersofa, og man kan måske tillade sig at skifte den ud lidt oftere.

Vær sikret kvalitet og god siddekomfort

Med en Poliform sofa er man sikret en sofa i mange år. Her anvendes bl.a. skum af høj kvalitet, så sofaerne ikke falder sammen og en god slidstyrke på alt slags stof. En Poliform sofa er din garanti for gode familiestunder i en sofa, hvor der er mange designløsninger alt efter familiestørrelse og behov. Det er muligt at få sofaer på specialmål, hvorfor alle kan få opfyldt deres sofabehov.