Tre gode tips til camping- eller teltturen

Der er mange ting, som man skal huske på, når det er tid til camping- eller teltturen. Det er selvfølgeligt vigtigt at have styr på det praktiske; hvor går turen hen, hvordan vil man gerne bo – er det mere luksus eller autentisk udendørsferie, som valget falder på? Uanset hvad, er det en god ide at overveje, hvad du skal pakke, så lav en pakkeliste, så du ikke glemmer noget, som du ikke kan leve uden eller som gør turen mindre komfortabel, for selvom ferien byder på andet end hotel, så kan det sagtens blive en komfortabel og hyggelig tur alligevel.

Komforten i fokus

Du kan overveje mange ting, som kan forsøde turen lidt. Det kan være ting som eksempelvis en god luftmadras eller en god petroleumsovn, som kan være med til at skabe gode rammer for turen. Skal man opholde sig i et telt eller i et fortelt i længere tid eller i flere dage, så er det ikke altid, at varmen holder til længere end sidst på eftermiddagen eller tidligt på aftenen, og det kan derfor være smart at anskaffe sig et varmelegeme som en petroleumsovn, så det er rarere at opholde sig bag en tynd teltdug, hvis temperaturen udenfor ikke er optimal.

Vær praktisk – du skal selv slæbe

Pak let. Det er dig selv, som kommer til at slæbe alt dit udstyr og du står også for ned- og udpakningen af det hele, så tænk over, hvor meget du har behov for – hold dig til det basale. Sørg for at have et godt sted at sove, og tænk på temperaturen; især i et telt kan det svinge meget, så sørg for, at det er muligt at holde varmen. Pak også dit tøj let, og tænk over, hvor meget du egentlig har brug for, hvis du alligevel tilbringer din tid i den skønne natur.