Derfor skal dit loft isoleres

Hvis dit loft ikke er isoleret, kan det koste dyrt. Derfor er det en god ide at få tjekket loftisoleringen i dit hus. Hvis loftisoleringen ikke er optimal, er det en god ide at få gjort noget ved det. Varmen har nemlig en tendens til at stige opad, hvilket betyder at hvis du ikke har loftisolering, vil varmen bare sive ud af huset. Så ønsker du loftisolering, men ønsker ikke at bruge en formue på det? Tænd for computeren og hop ind på nettet, søg på loftisolering pris, så du kan finde et tilbud, der passer til dit budget.

Er det dyrt?

Alt efter hvilket firma du vælger at gøre brug af, er der selvfølgelig også forskel på prisen. Mange firmaer tilbyder et gratis og uforpligtende isoleringstjek. Dette betyder at der kommer en energikonsulent hjem til dig, som så bedømmer hvilken type isolering, der passer bedst til dit loft. Standarden er i dag 250 mm på loftisolering. Hvis du for eksempel har 150 mm loftisolering, skal du kun have 100 mm mere. Isolering af loft koster 100 kr. pr m2. Husk at have håndværkerfradraget i mente, eftersom du kan trække det fra arbejdslønnen. Så find et firma med en god loftisolerings pris, og få styr på varmen i dit hus.

Hvordan foregår det?

Når du skal have lavet loftisolering, starter du med at tage kontakt til et firma. Derefter får du et gratis isoleringstjek, hvor en energikonsulent gennemgår dit hus, og mulighederne for isolering. Hvor meget du kan isolere, og hvor meget du kan spare. Dernæst vil du modtage et tilbud på en loftisolerings pris. Når du har sagt ja tak, finder i en dato. På dagen skal loftet være ryddet, derefter vil isolatørerne gå i gang med arbejdet. Når de er færdige med loftisoleringen, vil det nok ikke kunne ses, men det vil kunne mærkes på næste måneds varmeregning.