Dette kan du lave med børnene en dag ude af huset

I løbet af ugen bruger man meget tid hjemme, og det kan være dejligt så endelig at komme lidt ud, når weekenden byder sig på. Børnene har en meget rutinepræget hverdag med skolen, lektier og mere, så du kan med fordel tage dem med ud på tur i weekenden. Læs med her, og få inspiration til, hvad du kan lave med børnene en dag ude af huset.

Kom ud af huset

Selvom det er dejligt at være hjemme, så tag børnene med ud af huset. Hvis du bor i nærheden af Herning, så kan du med fordel tage børnene med derhen, og opleve bl.a. Baboon City, som er et legeland for børn. Hvis ikke du bor i nærheden af Herning, så kan du undersøge, hvilke børnevenlige seværdigheder, som ligger i nærheden af jeres hjem. Det vil helt sikkert være rart for børnene at komme ud og glemme hverdagens seriøsitet. Børn elsker at være børn, og de bør derfor også få lov til at dyrke det. Selv en tur på legepladsen kan være nok, så længe at de kommer ud og mærker den friske luft og får brændt noget krudt af.

Find legeaftaler

Hvis du står derhjemme med mange af de huslige pligter, som naturligvis også skal gøres, så kan du evt. se om ikke du kan få stablet en legeaftaler på benene. Ved at lade dit barn have en legeaftale hos en af deres venner, så har du mulighed for at komme i bund med de huslige gøremål. Dette kan give dig mere overskud og tid til at være mere sammen med børnene, fordi du ikke konstant har pligterne i baghovedet.

De små ting

Selvom der ikke er tid til de helt store ting, så husk på at selv de små ting tæller, ligeså meget for børnene.