Gå julen i møde med LED-stearinlys

Julen er hjerternes fest. Derudover er der også mange lys allevegne i juletiden. Og det er der en helt særlig grund til. Lys er nemlig med til at give en hyggelig stemning i den mørke tid.

I mange år er der blevet brugt helt almindelige stearinlys til alle mulige ting i juletiden. Det har skabt en stor brandfare. Ydermere er almindelige stearinlys heller ikke den mest sunde ting i verden. Men hvad kan du så gøre i stedet for, hvis du ikke ønsker at gå glip af de smukke lys? Heldigvis findes der et glimrende alternativ i form af stearinlys i LED.

Vælg LED-stearinlys til adventskransen

Mange elsker at have en adventskrans stående på enten sofabordet eller spisebordet. Det er nemlig en dejlig tradition i juletiden. Du behøver ikke at skrotte adventskransen, selvom du ikke ønsker at bruge almindelige stearinlys. Du kan bare investere i fire LED-stearinlys i den farve, du ønsker.

Du kan få flotte stearinlys i LED i både rød, hvid samt et hav af andre farver. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med din foretrukne farve. Fordelen ved LED-stearinlys til adventskransen er, at de ikke sætter ild til kransen, hvis du falder i søvn. Du kan også bruge lysene år efter år, hvilket er et stort plus.

Lav en kalenderlysdekoration med LED-lys

Det er også muligt at få et kalenderlys i LED, hvis du ønsker det. Denne type kalenderlys fungerer på forskellige måder. Du skal enten selv manuelt flytte på en markør, så du kan følge med i nedtællingen til jul, eller du skal bruge en fjernbetjening til at skifte datoen.