Vil du gerne have mere lys ind i din bolig? Kig med her

Måske du ofte har siddet i jeres stue eller køkken og tænkt, at der bare ikke er belysning nok. Hvis der er lidt mørkt om aftenen, så kan det selvfølgelig også være hyggeligt, men du føler bare, at du har brug for, at der kommer mere lys ind, og det er sådan noget, der ville glæde dig. Derfor skal du nu i gang med at tænke over, hvordan du får mere lys ind i jeres bolig. Vi kommer med et par råd her.

Overvej jeres lamper

Det handler selvfølgelig også, om du er klar på en nem løsning eller en lidt sværere løsning. En nem løsning ville være bare at skifte jeres pærer og få nogle med mere kraft i, så de kan lyse mere. Men om det giver jer den rette belysning – det er svært at sige. Det andet råd, er at anskaffe sig nogle nye lamper og måske placere dem andre steder. Det kan være en væglampe lige der, hvor du sidder og læser om aftenen, så du i hvert fald ikke kommer til at føle, at der mangler lys lige der, hvor du sidder.

Et større, men spændende projekt

Det kan også være, at der skal en større renovering til, hvis du ønsker at gå langt for det, eller hvis det allerede er i jeres planer at gøre det. På den måde kan i lave store vinduer og lave rummene anderledes, så i får mere naturligt lys ind. Naturligt lys er også virkelig godt, men det ændrer ikke på, at I vil være nødsaget til også at have nogle lamper, når de mørke aftenener sætter ind, og især her om efteråret/vinteren, hvor der bliver hurtigere mørkt. På den måde, vil du i hvert fald være glad for at have overvejet begge muligheder.