Inspiration: Hvilken cykel skal jeg vælge?

Skal du ud og have fat i en ny cykel, men har svært ved at vælge, hvilken model det skal være? Så er du kommet til det helt rette sted. Her præsenteres du for en lang række forskellige cykler, som du kan overveje at købe. Nogle er mest til den ene slags cykel, mens andre er mere til en anden type. Derfor har vi her skabt et overblik, som forhåbentligt kan gøre dig klogere på hvilken model, der er den rette for dig.

 

Almindelig dame-herrecykel

Bor du i byen, er behovet for en fancy cykel måske ikke så stort. Skal den kunne køre og have de rette funktioner uden at være for vild og voldsom, så bør du overveje en ganske almindelig og velkendt dame- eller herrecykel. Her får du fine egenskaber, mellemtykke dæk og et overskueligt antal gear. På den måde kan du hurtigt komme omkring.

 

Racercykel

En racercykel er til dig, der ikke kører mere ude i naturen, end at du kan holde dig på asfalt veje. Grus og ujævnt underlag er de smalle dæk nemlig ikke glade for. Med en racercykel kan du komme hurtigt op i fart, mens du suser ud af landevejene. Skal du hurtigt fra a til b inde i byen, så kan en racercykel også meget vel være det rette valg for dig.

 

Elcykel

En elcykel er den helt store trend i disse år. Du kommer hurtigt fra start til slut – med det kæmpe plus, at du ikke bruger flere kræfter, end at du kommer frem til jobbet eller andre aftaler ganske hurtigt og ikke alt for svedig. Hvis du har svært ved at finde den perfekte elcykel for dig, så kan du her se den bedste elcykel i test og på den måde blive klogere.

 

Ladcykel

Har du børn eller hund? Så er der en type cykel, som vil gøre livet nemmere og mere overskueligt for dig. Hvis du ingen bil har, vil det være genialt at kunne sætte børnene eller hunden op i ladet på cyklen. På den måde kan I hurtigt komme rundt omkring uden at være afhængige af en bil og en parkeringsplads dertil.

 

Mountainbike

Er du til terræn, ujævne stier og smukke naturruter? Så er en mountainbike formentligt det perfekte cykelvalg for dig. Ræs gennem skoven med stærke dæk og mange gear og tag selv de største stigninger uden at give op undervejs.