Sådan finder du det rette spejl til dit badeværelse!

I dag kan det være en stor opgave, at finde det rette spejl til dit badeværelse. På www.FotteBade.dk, har vi et stort udvalg af spejle til badeværelser; Find det rette spejl med lys her!

Hvilket spejl er rigtig for dig?

Det kan være meget forskelligt, hvilket spejl, er det rigtige til forskellige badeværelser. Nogle af de spørgsmål du kan stille dig selv, for at vælge rigtigt, kan være;

Hvilket badeværelse er det til? Er det til gæstebadet, eller til det primære badeværelse? Dette kan have betydning for hvor mange funktioner, man ønsker til sit spejl. Om det skal være en helt simpel, eller en mere avanceret variant!

Skal spejlet have lys? Er det absolut nødvendigt med lys, eller vil du bare gerne have lys i dit spejl? Et spejl med lys, bidrager selvfølgelig til det samlede lys på badeværelset, men er ekstra smart at have, når der skal lægges make-up, barberes eller lignende.

Skal spejlet have andre funktioner? Et spejl kan i dag også leveres med integreret kosmetikspejl, dæmpningsfunktion, ændring af varmen på lyset, ur, indbyggede højttalere med mere. Mange funktioner, er ikke nødvendigvis noget, som tiltaler alle, men kan bidrage med mange smarte funktioner, hvis du er typen, som godt kan lide at det kan forskellige ting.

Skal spejlet tændes ved døren? Nogle spejle, kan tændes og slukkes på en ekstern kontakt ved døren, mens andre skal betjenes på selve spejlet.

Hvor stort skal spejlet være? Størrelsen på spejlet, kan afhænge meget af størrelse på dit bademøbel. Et lille spejl, er diskret og let at se på, mens et stort spejl giver en større rumfornemmelse, som kan være rart at opnå på et mindre badeværelse. Det kan også være et spejl, som skal vise dig i fuld figur og monteres på højkant.

Formen på spejlet? Skal spejlet være firkantet, eller er et rundt spejl, at fortrække? Der findes også spejle i andre former og figurer, som kan være med til at skabe et hyggeligt indslag på badeværelset.