Sådan indretter du dit eget hjemmekontor

Hvis du har et arbejde, der kræver, at du nogle gange arbejder hjemmefra, er det rart at have et hjemmekontor. Du kan sagtens arbejde i dit køkken, stue eller soveværelse, men det skaber som regel langt bedre fokus og koncentration, når du sidder på et kontor.

Men hvordan indretter du bedst muligt et hjemmekontor?

Find en god kontorstol

Der findes rigtig mange forskellige kontorstole, men det er ikke alle, der er lige gode for din krop. Din kontorstol skal helst være en, der er designet specielt til et kontor. På den måde er du nemlig sikker på, at du får en stol, der er god at sidde i, i mange timer ad gangen.

Det går ikke, at du sidder og får ondt i ryggen, når du sidder og arbejder. Du finder bedst muligt en god kontorstol ved at prøve dig frem. Du skal finde en stol, der passer til netop din krop og kropsholdning.

Derudover er det en rigtig god idé at tilkøbe et underlag til din kontorstol, så du undgår at skade dit gulv.

Indret med et rummeligt opbevaringsmøbel

Der skal være plads til både papirer, noter, mapper m.m. på dit kontor. Derfor er det godt at have et rummeligt opbevaringsmøbel, så du kan sortere og organisere alle dine ting. Når du organiserer dine ting og papirer i et overskueligt møbel, ved du altid, hvor du kan finde alle dine ting, hvilket kun er en fordel.

Gør brug af glade farver

Din kontorindretning behøver ikke at være kedelig. Når du indretter, kan du med fordel gøre brug af farver, der gør dig glad. Det gælder både på dine vægge, på tæpper, puder, plakater, møbler, nipsting, planter m.m. Det skaber liv på dit kontor, som er med til at motivere dig til at bruge endnu mere tid der.