Gode råd til din drømme-bolig

Står I for at skulle flytte, eller blot har lyst til at lave om derhjemme? I hvert fald er der hjælp at hente, hvis I mangler inspiration til jeres drømme-hjem. For det første er det en god idé at finde ud af, hvor I vil hen med jeres indretning, valg af møbler, pynteting samt farver. Det siges at være tre kernebegreber, hvad angår indretning og definitionen af jeres stil.

På internettet findes en masse inspiration til, hvordan Jeres hjem kan blive til den drøm, som  I har forestillet jer. Det handler blot om at være åben for mulighederne. Vær kreativ og nysgerrig. Se interiør som et værktøj til at definere jeres til  og søge efter al den gratis hjælp, der er at finder. Held og lykke med at indrette jeres kommende drømmebolig. – Det er kun kreativiteten, der sætter grænser!

Hygge: Skab stemning ud fra årstiden  

Når I har fået en vished om, hvordan jeres hjem bedst kan indrettes. Hvad så? Måske I allerede nu ved, hvilke nye møbler eller pynteting, I skal anskaffe jer – samt hvilke farver, I ønsker at indrette med. I kan også tænke i alternativer, hvad angår indretning. Nogle får f.eks. sat en brændeovn op i hjemmet, hvilket ikke kun kan være med at at skabe en hyggelig stemning i de kolde måneder, men også kan fungere som opvarmning af rummet. Alt efter hvilken funktioner I ønsker, at jeres nye pejs skal have, så er det en god idé at forhører sig hos en forhandler, så I er sikre på, at pejsen opfylder de behov I har. Hop på internettet og se decoflames forhandlere. Decoflames har et en række forskellige pejseløsninger, hvor der også er mulighed for at vælge forskellige brændertyper. De elektroniske kan f.eks. styres fra en app