Sådan holder du indflytterfest på få kvadratmeter

At holde en indflytterfest i en lille lejlighed kan være en udfordring, men med den rigtige planlægning og lidt kreativitet, kan det stadig være en fantastisk fejring. Her får du nogle tips til at lave den bedste indflytterfest i en lille lejlighed!

Planlæg i god tid

Det er vigtigt at planlægge indflytterfesten i god tid, så du har mulighed for at tænke på detaljerne. Er du lige flyttet ind, må du altså godt vente flere måneder med at holde indflytterfest. Alle, der har prøvet at flytte, ved hvor længe det tager at flytte ordentligt ind.

Sørg for at invitere gæsterne i god tid, så du har tid til at planlægge nøje. Når du har ganske få kvadratmeter at gøre med, kan det nemlig være besværligt at skabe den hyggelige atmosfære. Udnyt, at foråret er på vej og arranger en indflytterfest udendørs.

her kan du finde din bolig hvis du stadig mangler den perfekte bolig, du skal holde din indflytterfest i! For når først du har styr på boligen, kan du arbejde på en atmosfære, dine gæster vil elske. For selvom festen skal foregå udendørs, bør du sørge for, at alle dine gæster får set din lejlighed. Du kan fx arrangere en lille indendørs leg, hvor dine gæster ska finde øldåser eller sodavandsdåser forskellige stedet i lejligheden! En lille form for påskejagt, dine gæster vil kunne hygge sig med.

Et sjovt tema at følge

Vælg et sjovt tema, som er fedt for gæsterne at skulle følge. Det kan være et monokromt tema, så alle skal bære tøj i den samme farve. Det kan også være et tema, der er inspireret af den by, du er flyttet til, så både du og dine gæster kan blive klogere på den by, du bor i.

Glæd dig til at holde en fed indflytterfest med dine venner!