Hvilke papkasser skal du vælge?

papkasser-raja-package-wrap

Dimensioner på papkasser er oftest oplyst i millimeter. Det er altid den indvendige dimension, der er opgivet på papkasserne. Dette sikrer at der er plads til dine produkter i den papkasse du vælger som emballage. Dimensionen er opgivet med en tolerance på +/- 3mm. Dimensioner er angivet i rækkefølgen L x B x H. Ved at vælge en papkasse i den rigtige størrelse og rette kvalitet til dine forsendelser, sikrer du den optimale beskyttelse, en rigtig god pladsudnyttelse og lave omkostninger til emballage. Der er mange fordele ved at vælge papkasser fra RAJA!

 

Forskellige typer papemballage

Ud over standard foldekasser har RAJA en række andre typer papemballage. Disse typer af emballage er kendetegnede ved at være fremstillet til nogle specielle behov, som så med tiden er blevet en standard. Bedste eksempel er postæskerne, som er udviklet efter postens krav til mål og med plads til adresse mm. Mange af disse passer med postens tidligere max mål. I dag bruges postæsker ofte til forsendelser med små eller mindre produkter. Postæskerne giver også et mere eksklusivt look, da de er lukket uden tape og minder om en skattekiste når de åbnes med låget. Mange bruger postæsker til at skabe en oplevelse for modtager. Postæsker fra RAJA er også angivet med mål i L x B x H i mm.

Papkasser er kendetegnet ved:

  • De fylder minimalt, når de er foldet sammen.
  • Lav vægt – mindsker forsendelsesomkostning.
  • God stødabsorbering – høj beskyttelse.
  • Høj slidstyrke – Kan bruges mange gange.
  • God stabelstyrke – Kan pakkes på paller.
  • Isolerer mod varme og kulde.
  • Produceret delvist af genbrugspapir.

For at sikre dine produkter i at nå sikkert frem er det vigtigt at du får pakket dine papkasser optimalt. Dine produkter er bedst beskyttet i kasserne når de ikke kan flytte sig rundt inde i papkassen. Du sikrer dig at de ligger fast ved enten at have en papkasse der passer perfekt eller ved at pakke omkring dit produkt med boblefolie, stjernefyld eller andet pakningsmateriale. Det er ikke alene kassens styrke der afgør om emnerne i emballagen kommer sikkert frem. Det er endnu mere vigtigt at kassen er fyld god ud med kassefyld eller at papkassen er skøret ned i højden, så den passer til det der skal sendes. Du gør det ved at vikle skrøbelige ting som porcelæn, smykker, kopper og glas ind i bobleplast eller bølgepap og fylde kassen efter med en passende type kassefyld.