Indret hjemmet til fest med vennerne- Køb en barvogn

Hvis du godt kan lide at tilbringe tid med dine venner, må du vænne dig til at arrangere og spørge dem. Alt for ofte ender venskaber med at glide ud, fordi man bare glemmer at mødes. Hvis bare man gør en aktiv indsats for at holde en fest eller en hyggelig komsammen med venner fra fortiden, kan de fortsætte med at være venner i nutiden. Det er selvfølgelig særligt vigtigt, hvis man er blevet strøet ud over hele landet eller hvis man er ved at få travlt med familie og arbejde.

Hold sammen på vennegruppen

Årsagerne til ikke at mødes og holde venskabet ved lige bliver hele tiden større, og derfor må jeres arrangementer også gerne vokse tilsvarende. Der er ikke noget galt ved at gøre lidt ekstra ud af en fest, du holder med dine gamle venner, selvom der ikke nødvendigvis er en anledning. Det betyder bare, at det bliver endnu mere mindeværdigt samt at du er sikker på et solidt fremmøde.

 

Hvordan du så vælger at gøre noget ekstra ud af det, handler i høj grad om dig og dine venner. Hvad kan I godt lide? For nogle vennegrupper er det for eksempel helt oplagt, at der skal gøres noget ekstra ud af maden, fordi alle er kulinarisk interesserede. Så kan man bestille noget ekstra lække mad eller sågar være fælles om at tilberede det.

Stemning i fokus

I andre vennegrupper handler det i højere grad om indretning, pynt og stemning. I så fald kunne du gøre det til en temafest eller du kunne investere i en særligt stemningsfyldt indretningsgenstand til netop den lejlighed. Det kunne for eksempel være en barvogn. En barvogn har bare klasse over sig, og giver derfor også en helt særlig stemning fremfor bare at stable glas og flasker på spisebordet.

 

Det er faktisk utroligt at se, hvor lidt der skal til, før stemningen bliver finere og bedre. Vil du hellere have en anden stemning, er der heldigvis masse af forskellige barvogne at vælge mellem. Der findes moderne barvogne i skinnende metal, men der findes også antikt udseende barvogne lavet i kurvet bambus. Find din barvogn her. Der er altså masser af muligheder for forskellige barvogne, temaer og stemninger, men find gerne en veldesignet barvogn. Ellers kan stemningen hurtigt komme til at føles falsk. Lykkes du imidlertid med at lave den rigtige stemning, vil det være en fest, din vennegruppe husker for evigt.