Nemme veje til designermøbler

De fleste af os går og drømmer om et stort hus fyldt med kunst og designermøbler badet i lyset fra en Louis Poulsen pendel. Der er noget lækkert over designermøbler. Man sidder bedre i dem, de passer godt ind i alle hjem, og så er de behagelige for synet.

 

Desværre er prisen ofte også derefter. For nogle husstande betyder det, at drømmen om et velindrettet hjem, forbliver en drøm. I stedet bliver hjemmet fyldt med billige møbler fra Ikea. Det er vist ingen mennesker drøm.

 

Men der er måder, hvorpå du kan tilegne dig de lækre møbler på en billigere vis.

 

Auktion

På danske auktionshuse flyder det med designermøbler. Danske klassikere løber igennem systemet som en stærk flod. Kan bydes møblerne op fra billige penge, indtil eventuelle købere ikke længere vil bruge penge på dem.

 

Danske møbelklassikere er noget mange gerne vil have fingrene i – både herhjemme og i udlandet – så prisen er rimelig fast på de mest kendte.

 

Men hvis du er heldig nok, kan du af til købe møbler meget billigere, end hvad de egentlig er værd. Det kræver, at du bruger lang tid og lægger mange bud, men i sidste ende skal det nok betale sig.

 

I sommerferien er færre mennesker på computeren, og her er altså større sandsynlighed for at være den eneste, som byder.

 

Loppemarkeder

På loppemarkeder skal man ofte rode igennem store bunker skrammel, før man finder noget der er værd at købe. Finder du det først, kan prisen være fænomenal. Ofte har sælgerne bare tømt ud i loftrummet og skal have tingene væk i en fart. Andre gange ved de måske slet ikke selv, hvad de har på hænder.

 

Nogle mennesker lever faktisk af at købe møbler billigt på loppemarkeder for at sælge dem videre på et dansk auktionshus.