Sådan giver du din boligindretning mere kant

Forandring fryder. Der er et eller andet over at forny sine omgivelser, der gør det lidt hyggeligere at være i dem. Hold dig derfor ikke tilbage, hvis du kunne tænke dig at give dit hjem et friskt pust ved at opdatere boligindretningen lidt.

Sommeren er over os, og det er et fremragende tidspunkt at kigge på din bolig, fordi du har mere tid og energi til det. Vil du gerne starte et sommerprojekt, hvor du frisker dit hjem op, er du kommet til det rette sted. Du finder her en række tips til at gøre din boligindretning mere interessant og hyggelig at komme hjem til efter en lang dag. Læs videre for at lære mere!

Kom i gang med boligindretningen

Der findes et væld af måder, du kan give dit hjem et stilfuldt strejf på. Du finder her et udvalg af tilgange, du kan anvende, men det behøver ikke betyde, at du skal anvende dem alle. Håndpluk gerne de ideer, som passer bedst til din stil, og hvad der giver mest mening for din bolig.

  • Kreativ organisering: Du behøver ikke købe noget nyt for at skabe lidt forandring. En flot og finurlig måde at give dit hjem et nyt udtryk på er at organisere dine ejendele på en stilfuld måde. Her kan du eksempelvis organisere din bogreol efter farve eller dine nipsting efter størrelse. Kun fantasien sætter grænser.
  • Accentvæg: En simpel måde at skabe et flot fokuspunkt i din indretning er ved at male en af dine vægge i en interessant farve. Du behøver ikke være bange for mørke farver, fordi rummet fremstår stadig lyst, hvis resten af væggene er malet i lyse farver. En anden mulighed er at sætte tapet op på en væg for at opnå samme effekt.
  • Kunst: Du kan ikke gå galt i byen ved at inddrage interessant kunst i din boligindretning. Det tilføjer ekstra personlighed til dit hjem og viser, at det er dig, der bor der. Her kan du eksempelvis vælge at hænge et par indrammede plakater op eller placere en unik vase på sofabordet.
  • Rumdelere: Trænger din boligindretning til lidt mere struktur, er rumdelere en fremragende løsning. De giver indtrykket af forskellige rum, hvilket kan være en stor fordel. Du kan finde en masse flotte rumdelere i stilfulde styles, men du kan også placere en reol strategisk for at opnå denne effekt.
  • Stilfuld belysning: Når det gælder boligindretning, spiller belysningen en stor rolle. Derfor er det relevant at vælge lamper, der er både flotte og funktionelle. Du kan eksempelvis ikke gå galt i byen med en Illumin-lampe. Den har et enkelt og elegant udtryk, der passer ind i ethvert hjem.

Lamper i lækkert design

Er du på udkig efter ny belysning til dit hjem, bør du gå på opdagelse i Dyberg Larsens udvalg. Dette belysningsbrand har et stort udvalg af lamper, som har en klassiske skandinaviske stil. Dertil går Dyberg Larsen ikke på kompromis med kvaliteten, så du er sikker på at få lamper i dansk design og høj kvalitet, hvis du vælger lamper fra dem.