Tegn dit hus inden du renoverer

Drømmer du om dit fremtidige hus hver nat? Ser du detaljeret for dig i dine drømme en lang havegang af rosenbuer, en køkken-ø i moderne farver, og alle husets gulve belagt med fliser i jura marmor?

 

Så byg det da!

 

Men vent…. Inden du bygger det, kan det være en rigtig god idé at tegne huset op med alle dine idéer. Så ved du præcis, hvor meget du skal købe af forskellige materialer. Det er også en mulighed for at lege lidt med udtrykket.

 

Her kan en god idé hurtigt lede til mange flere.

 

Undgå fejl

At tegne sine byggeprojekter, før man går i gang med dem, kan ende med at sparre dig en masse penge. Ved at tegne dit hus kommer du ikke til at købe for mange kvadratmeter tapet og dyre jura marmorfliser.

 

Ved hjælp af tegningen, ved du også præcist, hvad du skal have et tilbud på, når du rækker ud til malere og andre håndværkere.

 

Du slipper også for at skære dine træstykker alt for korte – eller lange, da du kan tegne huset så præcist ned til millimeteren, at det hele kommer til at passe sammen.

 

Hvor kan man tegne?

Det kan anbefales at tegne sine tegninger i et 3D-program. På den måde kan du nemt rette det hele til, hvis du finder ud af at målene ikke passer alligevel.

 

Der findes mange gode og gratis programmer derude, men for at bruge dem ordentligt, kræver det selvfølgelig, at du kan finde ud af at bruge dem.

 

Kan du ikke det, er det nemt at finde pædagogiske videoer på Youtube, der kan lære dig, hvordan du gør. Programmerne er meget intuitivt opbygget, men det kan være en god idé at sætte en dag af til at lære programmerne ordentligt at kende.