Tips og tricks til hvordan du kan renovere din lejlighed eller dit hus for på et lavt budget

Går du med drømmen om at renovere dit hus eller din lejlighed, men du har ikke pungen fuld af kontanter? Der findes masser af muligheder for at renovere din bolig, uden at bruge hele din opsparing. En af disse muligheder er genbrug. Med genbrug sparer du både penge og du er miljøbevidst. Så hvis I virkelig gerne vil starte en ny renovering af jeres hus eller lejlighed, er det bare med at komme i gang. Se med her for at få sparetips og inspiration til hvordan du kan renovere din bolig.

Start med de store ting

Inden du begynder på renoveringen, er det vigtigt at have gjort sig nogle tanker om hvad det er der skal laves, og hvordan det skal se ud i sidste ende. Her er det en god ide at bruge internettet og de sociale medier som inspirationskilde.

Når planen er på plads og du ved hvilken retning I skal gå, er det en god ide at starte stort ud. Begynd med vægge og gulve. Det kan være I er blevet enige om at der skal rives en væg ned, eller der skal nyt gulv på. Her er der masser af muligheder for genbrug. Find eventuelt et brugt gulv online. Prøv også et gå på diverse genbrugshjemmesider for at finde maling, som folk har haft til overs fra deres renovering.

En ting du dog ikke skal spare på, er el og VVS. Det er vigtigt at alt elektronik og VVS spiller. Kontakt eksempelvis en elektriker fra 50 Hertz, som kan hjælpe jer.

Slut med de små ting

Når vægge og gulve er på plads, det nu blevet tid til indretningen. Her er der også rig mulighed for at finde en masse genbrugsting til jeres hjem. Prøv også at google jer frem til brugte køkkener – her finder man tit knaldgode tilbud, hvis man selv kommer og tager køkkenet ned og selv bringer det med hjem igen.

Man kan også finde gode kvalitetsmøbler i secondhand shops og på internettet. Her er det bare med at have tålmodighed og være kreativ. Der skal nok dukke noget op, som man kan bruge. Husk her at have et åbent mindset. Det kan godt være I ikke finder lige det som i havde i tankerne, men det kan være der er noget andet der er meget bedre.