Hiv fortovscaféen hjem i haven

Du kender det. Det er fredag aften, og du skal samles med vennerne eller den nære familie ved en hyggelig café. Er det godt vejr slår I jer formentlig end ved bordene udenfor. Her kan I nyde et lækkert måltid og en god drink, mens I kigger ud mod byen og alle de forbipasserende mennesker. Det er nærmest en hel oplevelse i sig selv.

Men pludselig bliver klokken mange og kulden begynder at indtræffe. Nogle cafeer har dog heldigvis udstyret i orden og kan tænde terrasselamperne til stor fornøjelse for gæsterne.

Tag alt dette med hjem i haven

Under corona har det ikke været muligt at have denne overstående hyggelig oplevelse. Men dette er der heldigvis en løsning på, som du stadig kan benytte dig af.

Med en hængende terrassevarmer kan du opnå den samme form for hygge i haven eller på altanen. De kan let monteres i loftet eller i parasollen og reguleres lige som du ønsker. Hyggen behøves altså ikke nødvendigvis at slutte blot fordi temperaturerne falder og mørket indtræffer.

Du vil hurtigt få en meget mere tiltalende terrasse, som kan bruges i alle døgnets timer og alle kalendermånederne.

Inviter gæster på god mad og hygge

Med en hængende terrassevarmer kan du altså hurtigt opnå den helt rette caféstemning. Du mangler blot den flotanrettet mad og de kolde drikkevarer. Kan du ikke gøre de gode caféer og restauranter kunsten efter, så kan du med fordel bestille noget lækkert take-away udefra og kæle lidt ekstra for hyggen med gode drinks og selskabslege.

Den gode aften behøves aldrig at slutte og der bliver ikke råbt ”sidste omgang” lige foreløbig. Du kan blive ved ud til de tidlige morgentimer. Samtidig behøves du heller ikke hive den store pengepung frem til de kolde fadøl – du kan blot hurtigt smutte ind i køleskabet og hente nogle flere – lige indtil der er tomt.