Så er der snart vejr til havefest

Vejret er stadig gråt udenfor, men derfor kan man jo godt begynde at glæde sig til bedre vejr, når det bliver forår og sommer. Du kan derfor begynde at planlægge din næste havefest!

Der er da simpelthen ikke noget bedre end en hyggelig havefest, når vejret er godt. De fleste vil rigtig gerne tilbringe en masse tid udenfor, når vejret er til det. Derfor er havefester også populære, når vi går foråret og sommeren i møde. Har du brug for lidt inspiration til din næste havefest, så kommer der lidt her.

Festartikler til din havefest
Pynt virker måske ikke som det vigtigste til en havefest, men festartikler er dog med til at sætte stemningen til festen. Lyskæder er for eksempel rigtig gode at have, når du skal holde havefest. På denne måde er du nemlig sikret, at der er hyggeligt lys, når det begynder at blive mørkere. Det samme med knæklys – disse giver også en rigtig hyggelig og festlig stemning, når det bliver mørkere udenfor. Så kan vi snakke bordpynt – for bordet skal selvfølgelig godt være hyggeligt. De fleste vil nok ikke have den helt vilde bordpynt til en havefest, fordi det godt kan blæse lidt udenfor. Men derfor kan du jo godt pynte bordet lidt med nogle flotte servietter, sugerør, blomster, grene og andet grønt og farverigt. Dette vil med garanti give den helt rigtige stemning til din havefest.

Mad og drikke
Mad og drikke er også vigtige til din havefest. Vær klar med din grill, så du kan grille en masse lækkert kød og grøntsager. Det kan være bøffer, kylling, pølser, majs, spidskål – lige hvad du har lyst til. Du kan endda vælge at grille bananer til bananasplit til dessert! Og så er der drikkevarerne. Når du holder havefest, kan du med fordel bruge en trillebør eller en zinkbalje, som du fylder med isterninger. Læg dine øl, Mokai og lignende deri – på denne måde kan du holde drikkevarerne kolde. Du kan også bruge dispensere med tappehaner, hvor du blander forskellige drinks, som dine gæster selv kan gå op at tage af.

Så er det bare med at høre noget godt musik og hygge dig med dine gæster. Hav en hyggelig fest!