Sådan får du mest ud af din varmepumpe

Har du udskiftet dit gamle olie- eller gasfyr med en varmepumpe her på det sidste, eller har du måske anskaffet dig en varmepumpe af en helt anden grund? Under alle omstændigheder er det vigtigt for dig at få tjekket, om du samtidig har fået tegnet en serviceaftale af din varmepumpe, da dette kan komme med store fordele til dig i den lange ende.

Fordele som du helt sikkert gerne vil vide endnu mere omkring.

Skal du bruge en varmepumpe service?

Men skal du så bruge en varmepumpe service, er nok det helt store spørgsmål. Og det nemme og meget simple svar er; at ja det skal du. – Hvis du altså vil skabe det bedste miljø for din varmepumpe og samtidig vil sikre, at den rent faktisk virker optimalt, således du får mest for dine penge – og altså, hvem vil ikke det.

En varmepumpe service er med til at sikre den bedste funktionalitet af systemet, og det er naturligvis derfor, at en serviceaftale er uundværlig. Hertil ligger også den vigtige pointe, at der også er lovmæssige krav til servicetjek på varmepumper, der bruger mere end 1 kg. kølemiddel. Vær opmærksom på dette, og læs mere om det hos midtjyskelcenter.dk

Alt du får med i en serviceaftale

Når du endelig får taget det gode valg og har valgt at få tegnet en aftale af varmepumpe service, får du flere goder med i aftalen. Hos midtjyskelcenter.dk har de et stort fokus på, at deres installerede varmepumper fungerer optimalt, og derfor er de meget grundige i deres serviceaftaler.

Her bliver der altså lavet generelle gennemgange af varmepumpen. De tester og kontrollerer tætheder, samlinger og tryk i systemet. De måler også på strømforbruget og udblæsningstemperaturen, imens de samtidig renser filtrene, således varmepumpen holder sig velfungerende. Hvis der er nogle komponenter, som ikke er tilfredsstillende, udskiftes disse selvfølgelig også.