Sådan indretter du din nye terrasse

Der er mange, der ikke kan forestille sig et udeliv uden en terrasse. Det er nemlig denne, det er muligt at trække en del af hverdagen ud på, når vejret tillader det – og får du din oase indrettet korrekt, vil du også opleve, at det er et sted, du kan opholde dig, når vejret måske ikke lige byder på varme og solskin.

Skab en solid terrasse med 30×60 fliser

Start med at sørge for at din terrasse er solid og god at gå på. Det kan du sikre med nogle 30×60 fliser, der er lette at vedligeholde, og som altid skaber et meget stilrent look. Med en simpel rengøring inden sæsonen for alvor starter, vil du opleve en ren og pæn overflade, der kan give dig glæde i mange måneder, før det igen er tid til at kaste sig over en rengøring. Du kan finde fliser her.

Inddel din terrasse i forskellige zoner

Herefter skal du indrette din terrasse. Og det er en fordel at gøre det i små områder. Det vil sige, at du bør skabe et område, som er indrettet til spisning med havemøbler og eventuelt en grill og en parasol, der kan skærme af for solen under måltiderne.

Find et andet sted hvor du kan skabe en afslappende oase med loungemøbler i bløde materialer. Det er her, man kan trække hen efter det gode måltid og bare slappe af og nyde tilværelsen.

Husk de små hyggelige genstande

For at skabe ekstra hygge er det også vigtigt med de små nipsgenstande, der skaber atmosfære. Det kan være både puder og plaider, der kan fyldes i møblerne, eller lanterner og lyskæder til når mørket flader på. Men du bør også kaste dig over krukker og bede, der kan rumme alt fra velduftende krydderurter til farverige blomster. Det vil skabe et liv og fantastisk flora, som hører udelivet til.